Zomerworkshop in Warffum 8-9 juli en 22-23 juli 2023

JA, IK DOE MEE!
Please select a valid form

De tweedaagse zomerworkshops vinden net als vorig jaar plaats in mijn achtertuin in Warffum. Hoewel mijn tuin niet de allergrootste is, zijn er veel mooie hoekjes om op in de zoomen en ik heb er dan ook de vorige jaren veel schilderijen van gemaakt. In de tweedaagse leer je hoe de veelheid aan details in een bloementuin kunt samenvatten en hoe je het karakter van een bloem kunt vangen voordat het licht verandert. Lekker ontspannen, bij mij thuis, en tussen de middag genieten van een zomerse mediterrane lunch. 
In welk materiaal werken we? Ik werk gewoonlijk in olieverf, dus kan ik je daarin het beste begeleiden. Werk je liever met acryl, dan is dat geen probleem, zolang je dezelfde kleuren op je palet hebt. 
Ik heb geen schilderervaring, is dat een probleem? Nee, ik heb jarenlang les gegeven aan zowel beginners als gevorderden en iedereen kan altijd goed meekomen. Een beetje kunnen tekenen is wel handig.
Waar is het? Bij mij thuis aan de Burg. J. Arkemastraat 40 in Warffum. 
Kan ik er parkeren? Aan het begin van de straat is een parkeerplaats waar flink wat auto’s kunnen staan en ook langs de weg kun je proberen.  
Wanneer is de cursus? De eerste workshop is op za en zo 8-9 juli van 10 tot 16 uur. De tweede workshop is op 22 en 23 juli om hetzelfde tijdstip.
Wat zijn de kosten? Voor 2 schilderdagen betaal je €250,- exclusief materiaalkosten, maar inclusief een uitgebreide lunch. Een lijst met de benodigde materialen krijg je na je inschrijving. 
Hoe groot is de groep? Er is voor deze workshop plek voor 5 personen. Op deze manier heeft iedereen de ruimte en kan ik mijn aandacht goed verdelen.
De groep is al vol, en nu? Jammer dat je achter het net vist. Omdat dit een exclusieve cursus is kan ik je geen plekje geven voor een volgende keer. Wat ik wel ga doen, is je op de reservelijst zetten, zodat je misschien toch mee kan doen als er iemand zich afmeldt. 
Wat gebeurt er bij slecht weer? In geval van regen wordt de workshop afgelast en vindt restitutie van de deelnamekosten plaats. 

Belangrijk! Lees alsjeblieft de algemene voorwaarden voordat je je inschrijft. Het is echt geen lijst van meerdere bladzijdes, maar er staan belangrijke zaken in rondom afzeggingen. Ik krijg te vaak vragen die al in de algemene voorwaarden worden beantwoord. 

Translate »