Schildercursus KIJK OP KLEUR = VOL!

HELAAS, ER IS GEEN PLEK MEER!
Kijk op Kleur

De Kijk op Kleur cursus is een exclusieve 8-delige lessenserie over mijn manier van schilderen met nadruk op de werking van kleur. De eerste 4 lessen zullen we werken aan stillevens en de laatste 4 maken we gebruik van live model. We behandelen in de eerste les de theorie achter de compositieschets, de basis van een sterke tekening of schilderij. Vervolgens gaan we de mogelijkheden van ons palet ontdekken en zien we op welke manier deze worden benut bij het schilderen van verschillende onderwerpen. Ik zal verspreid over de lessen demo’s geven: de meest heldere manier van uitleg geven.
In welk materiaal werken we? Ik werk gewoonlijk in olieverf, dus kan ik je daarin het beste begeleiden. Werk je liever met acryl, dan is dat geen probleem, zolang je dezelfde kleuren op je palet hebt. 
Ik heb geen schilderervaring, is dat een probleem? Nee, ik heb jarenlang les gegeven aan zowel beginners als gevorderden en iedereen kan altijd goed meekomen. Een beetje kunnen tekenen is wel handig.
Waar is het? Ik heb speciaal voor deze cursus de lesruimte van Noorderateliers afgehuurd, in hartje Groningen. Een mooi groot lokaal met alle voorzieningen voor het schilderen. Er zijn ezels aanwezig. 
Kan ik er parkeren? Nee, helaas ik er geen mogelijkheid om voor de deur te parkeren. De dichtstbijzijnde parkeergarage is de Ossenmarkt.  
Wanneer is de cursus? De les is op de dinsdagavond van 17:30-20:30 te beginnen op 1 maart tot en met 19 april.
Wat zijn de kosten? Voor 8 lessen van 3 uur betaal je €280,- exclusief materiaalkosten. Een lijst met de benodigde materialen krijg je na je inschrijving. 
Hoe groot is de groep? Er is voor deze cursus plek voor 8 personen. Op deze manier heeft iedereen de ruimte en kan ik mijn aandacht goed verdelen.
De groep is al vol, en nu? Jammer dat je achter het net vist. Omdat dit een exclusieve cursus is kan ik je geen plekje geven voor een volgende keer. Wat ik wel ga doen, is je op de reservelijst zetten, zodat je misschien toch mee kan doen als er iemand zich afmeldt. 

Belangrijk! Lees alsjeblieft de algemene voorwaarden voordat je je inschrijft. Het is echt geen lijst van meerdere bladzijdes, maar er staan belangrijke zaken in rondom afzeggingen en corona. Ik krijg te vaak vragen die al in de algemene voorwaarden worden beantwoord. 

Translate »