Algemene voorwaardenWanneer je je inschrijft voor een van de cursussen of workshops door Anna Maria Vargiu ga je akkoord met de volgende voorwaarden:– In de cursussen en workshops is er, tenzij anders aangegeven, plek voor maximaal 8 deelnemers en deelname is op volgorde van aanmelding. Zijn de lessen volgeboekt, dan kan je eventueel op de wachtlijst worden gezet. Als er dan een plekje vrij komt, is die voor jou!

– Wanneer er minder dan 6 inschrijvingen zijn, gaan de lessen niet door en vindt restitutie van het lesgeld plaats.

- Wanneer Anna Maria de aanvraag tot inschrijving ontvangt, krijg je zo spoedig mogelijk informatie over de betaling. De inschrijving is pas definitief wanneer de betaling heeft plaatsgevonden. 

– Annuleer je de inschrijving tot 4 weken voor de aanvang van de cursus of workshop, dan krijg je het volledige betaalde bedrag terug.
– Annuleer je minder dan 2 weken voor de aanvang van de cursus of workshop, dan krijg je de helft van het betaalde bedrag terug. 
– Wanneer je een les mist omdat je verhinderd bent, is er geen mogelijkheid om de les in te halen.

- Wanneer Anna Maria door ziekte of een andere bijzondere reden niet in staat is om les te geven, kan zij besluiten een les af te zeggen.
–  De op de website aangegeven prijs van de cursussen en workshops is exclusief materiaal. 


– Anna Maria Vargiu is niet aansprakelijk voor enige vorm van letsel ten gevolge van deelname aan haar lessen, voor diefstal, verlies en/of schade aan persoonlijke eigendommen en voor kosten ten gevolge van annulering van de cursus of workshop.

Privacy


Anna Maria Vargiu maakt gebruik van de door jou opgegeven persoonlijke gegevens voor communicatie over de cursus of workshop waarvoor je je hebt ingeschreven. Ook ontvang je na iedere les een lesbrief en, indien je die hebt aangevraagd, de maandelijkse nieuwsbrief. 
Anna Maria zal jouw persoonlijke gegevens niet aan derden verstrekken zonder daar toestemming voor te vragen. Mocht je deze gegevens willen wijzigen of uit Anna Maria’s archief willen laten verwijderen, neem dan contact op.

Translate »